Workshop webanalyse

ZZindi verzorgt workshops webanalyse met een open inschrijving. Tijdens de workshop analyseren we met elkaar de website van de deelnemers. Erg leerzaam. Aan een workshop met een open inschrijving kunnen maximaal vier organisaties deelnemen. Het is ook mogelijk om een maatwerk-workshop te boeken, waarin we alle tijd aan de website(s) van een enkele organisatie besteden. Aan het eind van iedere workshop ontvangen de deelnemers hun eigen analyserapportages en krijgen ze praktisch advies aangereikt plus handige tips waarmee direct winst te boeken is.

Aantal deelnemers
Aan de workshops op basis van open inschrijving kunnen per workshop niet meer dan vier bedrijven deelnemen met maximaal twee deelnemers per bedrijf.  De workshops worden bij ZZindi in Steenwijk gehouden. In overleg kan een workshop ook op locatie plaatsvinden.

Schrijf je nu direct in!

Voor meer informatie of aanmelding kan je contact opnemen met ZZindi Corporate Communicatie op 0521-763402 en vraag naar Cindy van der Helm. Of bel haar direct op 06 – 51490848. Je kan ons ook bereiken via het contactformulier. Geef aan dat je interesse hebt in de Workshop Webanalyse en wij nemen snel contact op.