Tekstcreatie

ZZindi Corporate Communicatie levert naast alle standaard communicatiemiddelen zoals websites, brochures, perscampagnes, advertenties, nieuwsbrieven, teksten geschreven vanuit gevoel voor de organisatie en consistent met alle andere uitingen. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Want wij zijn communicatie en doen dat al meer dan 25 jaar. Met welk resultaat? Opdrachtgevers die stukken succesvoller zijn dan hun concurrenten. Hoe wij communiceren? Dat is afhankelijk van de boodschap, de doelgroep, het budget, de tijd en de plek. Soms schrijven we als speechwriter, als ghostwriter of als webredacteur.

Teksten schrijven is geen kunstje. Dat doe je niet in een kwartiertje. Voor een goede tekst is voorbereiding nodig. Moet het duidelijk zijn waar de organisatie voor gaat en voor staat. Wat de belofte is van haar merk. En wat de behoefte is van de klant. Zodat wij een tekst kunnen schrijven die zich onderscheidt van alle andere teksten. Want een tekst die zonder problemen ook door een ander gebruikt kan worden voldoet niet aan onze eisen.


Sprekende teksten nodig?

Mail of bel ZZindi op 06 – 51 49 08 48. En dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Want ZZindi werkt 16/7.