Fotografie

Een beeld zegt meer dan 100 woorden. ZZindi maakt graag gebruik van bijzondere fotografie voor haar communicatie-uitingen. Zoals een tekst de lezer kan boeien, zo kan een beeld iemand raken. We werken met onze eigen fotograaf die gespecialiseerd is in (high key) zakelijke portretten en productfotografie. Ook weer: net even anders. En daarnaast werken we met topfotografen. En niet alleen in Nederland. Ook in Las Vegas. Las Vegas is meer dan alleen de strip met casino’s, glitter en glamour, neon reclames en billboards. Las Vegas is ook imposante natuur, geweldige vergezichten. Gewoon in de auto bereikbaar of per helikopter.

In samenwerking met ‘Vegas winning photographer’ Audrey Dempsey verzorgt ZZindi bijzondere fotoshoots in en rond Las Vegas. Bijvoorbeeld voor het visualiseren van de kernwaarden van een bedrijf, of om een bedrijf op een bijzondere manier een gezicht te geven. Kijk maar eens rond op deze website voor een impressie van Audreys werk. Voor visagie werken we in Las Vegas samen met Brenda Doerr, een van de beste make-up artists.

Bijzondere fotoshoot op opvallend portret nodig?

Kijk even in onze eigen portfolio voor een selectie van het meest recente werk. Of mail of bel ZZindi op 06 – 51 49 08 48. En dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Want ZZindi werkt 16/7.