Workshop Prezi – een eerste kennismaking

12 April 2013 Je ziet tegenwoordig steeds vaker presentaties gegeven met behulp van Prezi. Maar wat is Prezi? Tijd voor een eerste kennismaking.

Daarom verzorgen wij op woensdag 5 juni en donderdag 13 juni een workshop waarin je kennis kan maken met de verrassende mogelijkheden van Prezi. Ben je nog onbekend met het gebruik van Prezi? Dan kan je zelf aan de hand van een aantal praktische oefeningen de mogelijkheden van Prezi uitproberen. Prezi werkt totaal anders dan MS Powerpoint, het programma binnen de MS Office suite dat iedereen wel kent. Wat anders is komt in de workshop uitvoerig aan de orde. De workshop start met een korte introductie op het onderwerp presenteren. De verschillen en overeenkomsten tussen Prezi en Powerpoint worden inzichtelijk gemaakt. Daarna gaat iedereen zelf een kleine Prezi presentatie maken. Zo leer je het snelst hoe Prezi werkt. Raak je vertrouwd met alle belangrijke functionaliteiten. In de afronding van de workshop staan we nog even stil bij de verschillende toepassingsmogelijkheden en bekijken we met elkaar de gemaakte presentaties.
Workshops worden gegeven bij ons op kantoor aan de Oostermeentherand 2c in Steenwijk. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen laptop meeneemt. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen per workshop. Internetverbinding is natuurlijk aanwezig, net als voldoende koffie, thee, fris en na afloop een drankje. De workshop start om 19.00 en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.

Kosten bedragen € 95,00 per persoon excl. BTW.

En voor degenen die al overweg kunnen met Prezi hebben wij overigens twee vervolgworkshops:
•    Hou vast die aandacht! (hoe maak je een inspirerende presentatie)
•    Hoe kom ik over? (presentatietechnieken)

Aanmelden voor een van de workshops kan via de speciale website voor Prezi workshops

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE WORKSHOPS OP 5 EN 13 JUNI. Wel zin in een workshop? Bel of stuur een e-mail om te overleggen.

Terug naar nieuwsarchief