Fitter en zelfverzekerder met Moon Effect App

30 September 2013 Je fitter, energieker, zelfbewuster en bovenal zelfverzekerder voelen, met de Moon Effect App kan het. Mariëlle Didden, eigenaar van Pink Diamond uit Steenwijk, ontwikkelde deze praktische tool om het heft in eigen handen te nemen.

Mariëlle werkte meer dan een jaar aan de App, die het product is van haar onderzoek naar alle wetenschappelijke documentatie over de invloed van de maan op ons leven. Zo creëerde zij een handzame, overzichtelijke leidraad voor het nemen van beslissingen.

De Moon Effect App beschrijft wat het effect is van de maan op het handelen van de mens en de natuur. Dit door oude wijsheden te combineren met het effect van de stand van de maan. Per dag staat omschreven wat je beter wel of niet kan doen. Het advies wordt ook toegelicht. De Moon Effect App is verkrijgbaar in de App Store en beschikbaar voor iPhone, iPad & Android.

ZZindi hielp Marielle bij de positionering en droeg met genoegen zorg voor de free publicity voor de App, die inmiddels al in meerdere, landelijke bladen genoemd en geroemd is. Dat kan geen toeval zijn.


Terug naar nieuwsarchief